<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Workflow powerpoint slides

Workflow PowerPoint-mall

Antal bilder: 3

Arbetsflödesdiagrammen är det bästa alternativet för att visa vilken typ av affärsprocesser som helst. Oavsett om de är grundläggande eller komplexa, visar arbetsflödesdiagrammen exakt förhållandena mellan uppgifter och processer. Slutresultatet kommer att vara en förståelig beskrivning av de viktigaste uppgifterna i verksamheten. Mallen visar ett modernt utseende och kommer att vara bra för din nästa presentation framför aktieägare och chefer.

Samling av arbetsflödesbilder

Förtydligt arbetsflödesdiagram Slide

Detta begripliga arbetsflödesdiagram möjliggör en enkel grafisk illustration av stegsekvensen som gör presentationen mycket förståelig. Mallen gör analysen mycket effektivare och du kan använda den för att visualisera de steg som måste genomföras.

Kreativt arbetsflödesschema Slide

Den här bilden skapas inte som ett typiskt arbetsflöde. Istället är de steg som du behöver förklara och visualisera skrivna i olika avsnitt. Du kan kort beskriva varje fas och ge bilder som bidrar till högre visualisering av processen. Det kan skapas med skildringar av verkliga objekt som representerar produkter, kunder, former, ekonomi och så vidare.

Riktigt arbetsflödesdiagram Slide

Den här bilden ger dig möjlighet att lista många steg längs affärsprocessen. Du kan använda den för dokumentation och genomförande. Den kan användas som grund för flödesdiagram, dataflödesdiagram, projekt och mer. Var och en av stegen representeras av en cirkelsymbol och var och en av dem är kopplad till en linje som representerar anslutningen mellan dem.

Arbetsflödesdiagram som är lämplig för att visa vilken typ av affärsprocess som helst.

De är bra för grundläggande och komplexa affärsprocesser och ger en bra förklaring av varje steg.

Lätt framställning av stegen och deras förhållande.

Det möjliggör tydlig visualisering och representation av verkliga objekt som produkter, kunder, former och etc.

Arbetsflödesdiagram används för dokumentation och genomförande på ett professionellt sätt.

Den kan användas som grund för flödesdiagram, dataflödesdiagram, projekt och mer.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish