<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Android Mobile Presentation

Android Mobile Presentation Mallar

Antal bilder: 3

Idag drivs smarta telefoner världen. Därför är många företag inriktade på att utforma applikationer och programvara för dem. Om du är ett av de företag som är verksamma i branschen är det här mallen för dig. Det är särskilt användbart om du skapar programvara för Android-telefoner. Genom att använda denna mall presenterar du framgångsrikt dina nya idéer framför investerare och kunder.

Android PowerPoint-mallar

Mobile Pack med Android Design Mall Slide

Den här bilden är utmärkt för att presentera olika designlösningar för Android. Du kan också presentera prestationsnummer och göra jämförelser. Mallen gör att du kan visa flera dataset via det visuella cirkeldiagrammet. Även designen av bilden själv är professionell och kommer att hålla publiken engagerad i hela presentationen.

Mobile Pack med Android Slide

En annan kreativ bild som baseras mest p text. Du kan enkelt uppdatera det för att passa dina företags behov. Du kan presentera olika program som ditt företag har skapat eller till och med presentera en ny Android-telefon som du har utformat. Du kan också lägga till bilder på din produkt för att göra en ännu mer bekväm presentation.

App mobil presentation

Den här bilden är den mest lämpliga för att presentera din nya Android-applikation. Du kan använda det beskriva de viktigaste och mest intressanta funktionerna i ansökan. Det finns gott om plats för att även ge korta beskrivningar och företagsikoner.

Stor mall för att presentera Android-relaterade data

Du kan framgångsrikt presentera olika designlösningar för Android-smarta telefoner.

Mycket informativ och kompakt presentation inom 3 slides only

Du kan presentera den viktigaste informationen inom 3 bilder och du kan enkelt redigera dem för att förbättra dem.

Den professionella designen kommer att hålla publiken alltid förlovad

Mallen uppvisar ett elegant och kreativt utseende som kommer att fånga uppmärksamheten hos investerare och kunder.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish