<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Bachelor Thesis Presentation Slide

Kandidatexamen Presentation Pack

Antal bilder: 10

Att sätta ihop din kandidatexamen är inte en liten uppgift, så vi är här för att hjälpa dig att organisera dina material i en lättanvänd layout och format. Denna kandidatexamen presenterar presentatörens publik genom en kortare men effektfull förklaring. Forskarens process att utforska ett visst studieområde kräver visuell variation för att hålla publiken engagerad. I detta presentationspaket har varje segment av kandidatuppsatsen en dedikerad bild för att visa resultaten genom grafiska bilder, pyramiddiagram, cirkulära diagram och färgstarka tabeller.

Visa din kandidatexamen med dessa bilder

Spik din bakgrundsöversikt

Konfigurera sammanhanget och bakgrundsinformationen för din kandidatexamen är nyckeln till att starta din presentation på höger fot. Du vill tydligt utforma ditt intresse som ledde dig till denna akademiska forskning och visa hur dina insikter är värdefulla och på spår. Bakgrundssammanfattningsbilden belyser ditt uppsatsformat, din uppsats, din forskningsdesign och dina avhandlingars slutsatser.

 

Identifiera avhandlingsproblemet Slide

Att identifiera huvudprincipen för ditt forskningsproblem eller fråga utgör grunden för din analys och organiserar ditt forskningspapper. Problem Slide ger en 4 punkt avkonstruktion av din forskningsfråga; Det ger underrubriker för analys, idé, förverkligande och planering (för att ta itu med problemet). Att utveckla en kortfattad presentation av problemet kommer att styra din publik genom din avhandlingsprocess och metodik.

 

Presentera din nyckel litteratur granskning

Med många åsikter och forskning där ute vill du betona hur din recension av betydande publicerad litteratur påverkat din avhandling metodik och analys. Litteraturrecensionen ger utrymme för 3 inflytelserika verk och det innehåller plats för författaren, titeln och översiktsuppsättningen plus viktiga argument - som ett citat som lyfter fram problemen, sammanhanget eller receptet.  

 

Att bryta ner forskningsmetodiken för en kandidatexamen.

Metodsleden ger plattformen för att artikulera varför ett förfarande valdes.

Använda data och prov i din presentation för att visa tillförlitlighet för ditt argument.

Data- och provbordsleden kan bekräfta och stödja bachelorprojektet i ett visuellt rent format - perfekt för presentation till andra akademiska avdelningschefer.

Slutsatsen för en kandidatexamen ger omskap och relevans av ditt forskningspapper.

Den mest kritiska delen av kandidatexamen är den slutsats som sammanfattar orsakerna och fynden för den undersökta forskningen.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish