<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Basic Icons for PowerPoint template

Basic Icons PowerPoint-mall

Antal bilder: 3

Att använda infographics i dina presentationer är alltid en bra idé. Många av tankegångarna presenteras mestadels med visuella bilder och så lite text som möjligt. Det beror på att bilder är mer minnesvärda än vanlig text och publiken kommer enkelt att förstå och komma ihåg innehållet. Denna "Basic Icon" -mall gör det möjligt för dig att leverera enastående presentationer angående ditt företags profil.

Gratis Basic Icons PowerPoint-mall

Grundläggande ikoner användar bild

Den här användarikonen kan användas i flera sammanhang när den presenteras. Du kan hänvisa till användarna som använder din produkt eller tjänster, eller du kan referera till de anställda som användare av företagets organisationsstruktur och gränssnitt. I båda fallen kommer användarikonen att leverera det avsedda meddelandet till publiken.

 

Grundläggande ikoner Plats Slide

Den här bilden är utmärkt för att visa platsen för ditt företag. Du kan använda den för att visa huvudkontorets plats eller platsen för företagets filialer eller butiker. Det är också bra om du vill presentera potentiella nya platser för att expandera ditt företag eller omfördela de befintliga.

 

Basic Icon Diagram Slide

Ikonen "Chart" är det bästa valet för att ge kort information om ditt företags prestanda. Du kan använda cirkeldiagram, vertikalt och horisontellt stapeldiagram, linjediagram och etc. Dessa diagram ger en tydlig bild av företagets ekonomiska resultat och publiken kommer lätt att förstå de komplexa siffrorna.

Infographics är det bästa sättet att skapa en minnesvärd och en tankegångande presentation

Du kan vara säker på att dina presentationer kommer att vara enastående med den här mallen.

Platsikonet är perfekt för att presentera företagets plats och hur man lätt når det

Det är också bra för att bestämma nya potentiella platser för att expandera verksamheten.

Ikonen Basic Chart hjälper dig att förenkla de komplexa finansiella siffrorna

Du kan använda cirkeldiagram, vertikala stapeldiagram eller linjekartor.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish