<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Calendar Icons Slide

Kalenderikoner Mallpaket

Antal bilder: 9

Företaget kan inte framgångsrikt utföra sina aktiviteter utan att ordentligt planera för dem. Denna mall ger dig en bättre inblick i vilka uppgifter som ska genomföras inom en snar framtid. Det kommer att göra det möjligt för dig att få en tydlig bild av varje tidsfrist och du kommer att kunna klara allt i tid. Det finns en separat bildruta för varje månad och du kan enkelt redigera den eller växla mellan månader så mallen passar dina behov.

9 Bildspel med fokus på kalendrar

Veckokalenderikoner glida

Den här bilden är utmärkt för att beskriva de viktigaste händelserna i månaden. Du kan beskriva dem varje vecka så att du kan beskriva de viktiga händelserna och uppgifterna som måste slutföras. Det finns gott om plats för att lista olika uppgifter och du kan till och med ge en kort beskrivning av var och en av dem.

 

Årliga kalenderikoner Slide

På samma sätt, som den veckovisa bilden, kan du göra en lista över vissa händelser, men på årsbasis. Du kommer att kunna presentera de viktigaste som har potential att påverka företagets prestanda och tillväxt. Publiken kommer att veta att dessa uppgifter och händelser är avgörande och att de måste prioriteras över allt annat.

 

Att-göra-lista-kalenderikoner Slide

Den här bilden är verkligen användbar eftersom den kan fungera som en checklista över vad som måste göras. Du kan använda den dagligen, veckovis, månadsvis och årligen och det kommer alltid att tjäna dig så gott som möjligt. Det är mycket enkelt att lista alla uppgifter och du kan kortfattat beskriva det så att publiken har en känsla av vad som måste göras.

Professionell mall med en sofistikerad design som är tilltalande för alla publik

Du har bättre insikt om vilka uppgifter som ska genomföras inom en snar framtid.

Kalenderen kan anpassas för att passa veckovisa, månatliga och årliga scheman

Skivorna kan enkelt redigeras så att du ständigt kan uppdatera den med nya händelser och uppgifter.

Åtgärdsskenan kan tjäna dig som en checklista över vad som måste uppnås på kortast möjliga tid

Du kan lista alla uppgifter och du kan ge en kort beskrivning av var och en av dem.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish