<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Colorful corporate icon slides

Corporate Color Icon Pack

Antal bilder: 1

Denna mall skapas för att tillgodose behoven hos alla företag i den moderna företagsvärlden. Genom att vara enkel men mycket professionell kan du framgångsrikt presentera komplexa data. Den slutliga presentationen är begriplig för alla publikgrupper och kommer att hålla dem engagerade under hela sin tid. Du kan enkelt ta med stora dataset i få bilder. Du kan enkelt redigera och uppdatera dem så att de passar dina behov.

Företagsikoner

Organisationsschema Corporate Icon Pack Generic Slide

Ikon för organisationsschemat används för att visa hierarkisk information eller för att rapportera relationer i en organisation. Du kan använda den när du vill visa företagets struktur, vanligtvis under presentationer i HR-avdelningen, eller under presentationer för externa parter. Det är ett utmärkt sätt att visa hur värdefullt din företags organisation är.

Kalender Corporate Icon Pack Generic Slide

Den här ikonen är bra när du vill markera vissa händelser eller vissa uppgifter som måste göras. Du kan också använda den under affärsmöten och samtidigt skapa dagordningar. Du kommer att få en klar bild av företagets kommande händelser. Du kommer också att kunna prioritera uppgifterna och målen och slutföra var och en av dem i rätt tid

Uppåtpilar Tabell Corporate Icon Pack Generic Slide

Uppåtpilarna är bra för att visa företagets tillväxt över tiden. Du kan också använda den för att göra förutsägelser om dess framtida prestanda och att få viktiga slutsatser när det gäller att uppnå företagets mål.

Mallen passar varje företags profil i den moderna företagsvärlden

Du kan enkelt redigera och uppdatera bilderna för att uppfylla varje krav.

Den är lämplig för att presentera stora datamängder på ett rakt sätt

Förutom att vara enkel är bilden verkligen professionell och har en snygg design.

Det kan vara bra för presentationer för externa och interna parter

Det kommer att bidra till en mycket förståelig presentation och därför kan den passa alla publik.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish