<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Dark themed slide template

Mörkt tema 30 Slide Template Pack

Antal bilder: 30

Om du vill leverera en presentation som kommer att få stor inverkan på din publik, är den här mallen det rätta valet för dig. Oavsett vilken typ av presentation du vill leverera kan du vara säker på att det alltid kommer att bli framgångsrikt. Det kan enkelt redigeras för att passa alla företags behov och det kan användas i alla branscher. Du kan alltid uppdatera den med relevanta data och din publik kommer att vara helt förlovad i hela presentationen.

En 30 Slide Presentation Template Pack

Dark Tem Template Horisontell Bar Diagram Slide

Det horisontella stapeldiagrammet är utmärkt för att jämföra olika datasatser. Den beroende variabeln visas på den horisontella axeln. Det är bra om du vill visa olika relationer mellan olika variabler relaterade till ditt företags prestanda. Längden på staplarna beror på datamängdens storlek.

Mörk tema världskarta bilden

Denna bildruta är utmärkt för att representera företagets prestanda i olika regioner. Genom att uppdatera kartorna kan du framgångsrikt visa var ditt företag är mest framgångsrikt. Det är också bra för att presentera kundens målgrupper och för att bestämma riktiga strategier för hur man når dem.

Dark Theme SWOT Analysis Slide

Denna bildruta är utmärkt för att bestämma styrkor, svaghet, möjligheter och hot av ditt företag. Den är lämplig för att genomföra en grundlig intern och extern analys relaterad till företagets övergripande prestanda. Genom att göra det kan du bättre gripa varje tillfälle och bättre reagera på vissa risker genom att framgångsrikt hantera utmaningarna.

En mycket anpassningsbar och smidig mall som passar alla företagets behov

Det kan enkelt uppdateras med relevanta data och det är tilltalande för någon form av publik.

Den mörka teman för världskartan gör att du enkelt kan presentera företagets prestanda p olika områden

Du kommer att få en bättre inblick i företagets framgång och du kommer att kunna utveckla bättre strategier.

SWOT-analysen är utmärkt för att bestämma de interna och externa faktorer som påverkar ditt företag

Ditt företag kommer att vara bättre förberedt när det står inför en osäkerhet och kommer att kunna ta tillvara alla möjligheter.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish