<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Digital marketing presentation slides

Presentationsmall för digital marknadsföring

Antal bilder: 3

Marknadsföring är en viktig förvaltningsprocess för att flytta varorna och tjänsterna till kunden. För att ditt företag ska kunna positionera sitt bästa måste de ha en effektiv marknadsstrategi. Numera är den mest framgångsrika versionen av marknadsföring den digitala marknadsföringen. Med den här mallen kan du definiera aktiviteter relaterade till digital marknadsföring och framgångsrikt kommunicera den med interna och externa parter.

Digital Marketing PowerPoint-bilder

Social media marknadsföring bild

Numera är sociala medier marknadsföring det mest populära alternativet till marknadsföring. Det används ofta av företag eftersom det är ganska överkomligt och det kan locka olika kunder på kort tid. Du kan använda den här bilden för att presentera företagets framgång inom det här området och att beskriva de mest använda sociala medierna. De mest framgångsrika är Facebook, YouTube, Instagram och Twitter.

Seo digital marknadsföring bild

Sökmotoroptimering gör det möjligt för dig att få bättre syn på din webbplats. Genom att optimera det kommer du att locka ett högre antal besökare som är dina potentiella kunder. SEO omfattar tekniska och kreativa element som krävs för att förbättra drivtrafiken, rankingen och öka medvetenheten i sökmotorerna.

Digital marknadsföring diagram bild

Denna bild innehåller en kreativ representation av den vertikala diagrambilden. Du kan använda den för att visa viktiga uppgifter relaterade till företagets prestanda. Du kan också använda den för att jämföra alla dataset eller för att visa olika relationer mellan olika variabler.

En professionell mall för att presentera olika marknadsföringsstrategier som är tillämpliga på alla affärer

Mallen är utformad för digitala marknadsföringspresentationer som gör det möjligt för företagen att framgångsrikt fånga uppmärksamhet hos interna och externa parter.

Framgångsrik presentation av sociala medier marknadsföringsverktyg och aktiviteter

Sociala medier marknadsföring är mycket effektiva för att locka olika kunder och det är ganska överkomligt.

Mallen är utmärkt för att presentera SEO-processen i företaget och dess övergripande effekt

Du kan enkelt presentera de tekniska och kreativa elementen i processen som kör den totala trafiken.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish