<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Icons for financial presentation

Financial Icons PowerPoint-mall

Antal bilder: 3

Att skapa en tänkande presentation kommer att vara omöjlig utan rätt mall. Tänk också på att de bästa presentationerna innehåller en hel del infographics som uppmärksammar publiken. Därför, om du vill skapa en presentation som är begriplig för alla, har vi utformat teman för finansiella ikoner som är perfekt för att presentera företagets ekonomiska data.

Gratis PowerPoint-mall för finansiella ikoner

Finansiella ikoner bokföring bilden

Det första valet på vår lista över finansiella ikoner är bokföringsikonet. Du kan använda detta för att framgångsrikt visa viktiga bokföringsnummer som är relevanta för företagets prestanda. Genom att använda bildmaterial får publiken en bättre bild av företagets tillgångar och skulder.

 

Finansiella ikoner finansiell rapport glida

En annan viktig indikator på företagets lönsamhet är de finansiella rapporterna. I detta syfte kommer den här ikonen att vara det bästa valet för att presentera företagets resursfördelning. Oavsett om du vill introducera publiken med balansräkningen, resultaträkningen eller kassaflödesanalysen är den här bilden rätt plats att göra.

 

Finansiella ikoner Balans Slide

Varje företag har sina kostnader och vinster. Det är väldigt viktigt att veta din jämn punkt och skapa den rätta balansen mellan dem. Genom att använda den här ikonen kan du tydligt visa om skillnaden mellan dem är positiv och du kan använda den för att föreslå nya sätt att hålla balansen mellan dem.

Ju mer infographics du använder desto bättre kommer presentationen att vara

Publiken kommer att vara helt förlovad och du kommer att kunna lämna ett minnesvärt intryck på dem.

Redovisningssymbolen är utmärkt för att presentera företagets prestanda i stort sett

Att presentera viktiga och relevanta nummer har aldrig varit enklare.

Med denna mall kan du skapa innovativa lösningar för ditt företags framtida kassaflöden

Du kommer att kunna spåra den ekonomiska utvecklingen och skapa en perfekt balans mellan företagets tillgångar och skulder.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish