<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
General PowerPoint Icons Slides

Allmänt PowerPoint ikoner mall

Antal bilder: 3

Dessa ikoner kan användas av alla företag och de är användbara för att presentera allmänna data om företagets prestanda. Det kan enkelt redigeras för att passa alla avdelningar inom företaget. Det kan också snabbt uppdateras så att det speglar företagets nuvarande position. Du kan skräddarsy den till vilken bransch som helst och du kan vara säker på att de komplexa uppgifterna presenteras på det enklaste sättet.

Ikoner för allmänna presentationer

Uppåtpilar Diagram Allmänna ikoner Slide

Diagrammet med stigande pilar är bra för att presentera konsekvent tillväxt av företaget. Längs de visuella ikonerna kan du visa relevanta nummer som kommer att stödja företagets tillväxt och det kommer att möjliggöra ytterligare prognoser för företagets prestanda. Publiken får en tydlig bild av företagets position inom branschen.

Människorampa Allmänna ikoner Slide

Glödlampan är en symbol för nya idéer. Du kan använda denna mall när du vill presentera nya idéer framför den berörda publiken eller att engagera dem i en brainstorming. Detta skapar en mycket interaktiv miljö och kommer att resultera i ett ömsesidigt önskat resultat.

Vertikala streckdiagram Allmänna ikoner Slide

Den vertikala streckdiagramikonen kan användas med framgång när du vill presentera kategoriska data med rektangulära stavar som varierar i höjder. Höjden på stapeldiagrammet kommer att återspegla det datavärde som plottas mot den vertikala y-axeln och den horisontella x-axeln.

En generell ikonmall som passar alla företags behov

Den kan passa alla avdelningar i företaget, oavsett branschen där den är verksam.

Med sin eleganta och professionella design kommer den att bidra till en mycket interaktiv och framgångsrik presentation

Publiken kommer att vara förlovad i hela presentationen och få en tydlig bild av företagets position inom branschen.

Bra för brainstorming nya strategiska och operativa idéer

Du kan också presentera relevanta uppgifter längs ikonerna som resulterar i en framgångsrik representation av företagets prestanda.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish