<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Generic mobile template slides

Generic Mobile Pack Mallar

Antal bilder: 11

Den här mallen är användbar för alla affärer som är relaterade till mobilteknologi. Det är bra att presentera olika mobila lösningar och för att spåra övergripande prestanda. Det är mycket visuellt och det är lämpligt för att visa viktiga indikatorer för företagets framgång. Det kan också användas för brainstorming av nya idéer eller bestämning av potentiella utmaningar. Den övergripande designen är verkligen professionell och den är utmärkt för interna och externa presentationer.

Paket med mobil presentationsmallar

Generic Mobile Pack Line Diagram Slide

Ett av de vanligaste diagrammen för att presentera viktiga data är linjediagrammet. Den visar informationen som en serie datapunkter som är kopplade till en rak linje. Det är verkligen användbart för att jämföra förändringar under en viss tidsperiod för mer än en grupp data. Du kan använda den för att visa framsteg i ditt företag genom åren och för att kunna förutse framtida resultat.

Generiska mobila pack-top sociala medier webbplatser glida

När du är verksam inom mobilteknikindustrin är det meningen att du har många konkurrenter. På grund av det är det viktigt att ha en bra reklam strategi som hjälper dig att ansluta till så många kunder som möjligt. Denna bildruta är utmärkt för att bestämma din online-närvaro och för att planera dina framtida marknadsaktiviteter.

Generisk mobilpaket målgruppen slide

Den här bilden är utmärkt för att beskriva din målgrupp. Du kan beskriva alla målområden och kortfattat beskriva vilken inverkan du har på dem. Du kan också beskriva hur du ska nå dem och vad som gör att du sticker ut från dina konkurrenter.

Generic Mobile Pack Mall som är perfekt för företagspresentationer relaterade till mobilteknologi

Det är bra att presentera olika mobila lösningar och spåra prestanda.

Stor användning av linjediagrammet för att presentera förändringar över en viss tidsperiod

Du kan använda den för att presentera företagets framsteg genom åren.

Mallen har ett professionellt utseende och det är bra för att utveckla reklamstrategier

Genom att använda denna mall kan du skapa en presentation som kommer att locka fler kunder och gör att du sticker ut från konkurrenterna.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish