<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Human infographic slide in pictogram for pharmaceutical presentation

Pharmaceutical PowerPoint-mall

Antal bilder: 10

Pharmaceutical Template Pack är en grafisk packad presentation - idealisk för farmaceutiska representanter, apotekare och apotekstekniker. Utformad för en fokuserad presentation och inte rubbad med stora bilder, kommer den här mallen att betona ditt innehåll först.

Gratis PowerPoint-mall för läkemedelspresentation

Månatlig projektstatus Slide

Påverkan är allting. Det Månatliga Projekt Status Slide är bara det. Den här bilden kan användas på flera sätt: en kalender med uppgifter, eller en lista över lagens behov eller mål. För de läkare som behöver massor av datum kan denna sida också dupliceras. Med ett enkelt radialstångschema kan du visa en procentandel eller tilldela ett värde till varje post.

 

Pharmacy Gantt Diagram

Gantt-diagram är det enklaste sättet att skapa ett projektschema för ett lag. Projektfaser, nyckeldatum och viktiga åtgärdsposter är alla detaljerade på vardera sidan av tidslinjen. Som en planeringsresurs kan detta diagram också användas för försäljning av apotek - som beskriver stora försäljningscykler under året, eller beskriver marknadsföringskampanjer eller kampanjer för kampanjer för e-post. Denna Pharmacy Gantt Diagram kan användas på flera områden.

 

Human Organ Specialties

Detta diagram är ett färgstarkt och artfullt sätt att presentera information om effekterna av interaktioner med mänskliga organ - njurar, lungor, mage och lever. Varje kapsel med information ger utrymme för titling och en skriftlig beskrivning.

 

 

Pestel Analysis-glidningen svarar på 6 nyckelfrågor i någon farmaceutisk analys.

En ram som bestämmer externa nyckelfaktorer som påverkar ditt projekt, inklusive: politisk arena, ekonomi, sociala faktorer, tekniska konsekvenser, juridiska frågor och miljöpåverkan.

Personikonet i Human Infographic-bilden visar kroppsinteraktioner

Att använda ett mänskligt piktogram ger en större inverkan, vilket visuellt uppmanar publiken.

Visa dina produktkategorier för apotek i en enkel, lättläst tabell

På sidan Apoteksprodukter finns en snabbguide för alla dina apoteksprodukter.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish