<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Data Icons Slides

Presentationsdataikoner

Antal bilder: 4

Den här datatypmallen låter dig presentera värdefulla data på ett mycket visuellt sätt. Företag tenderar att ha mycket data och det kan vara svårt att presentera allt i en enda presentation. Därför kommer ikonerna att göra det möjligt för dig att passa all data inom få bilder och kommer att vara mycket informativ samtidigt. Användningen av infographics lockar publikens uppmärksamhet och håller dem engagerade hela tiden.

Insamling av data-relaterade ikoner för din presentation

Pie Diagram Data Icon Pack Slide

I cirkeldiagramikonen kan du enkelt presentera hur vissa delar bidrar till skapandet av hela. Du kan visa data som andel, relativ värde eller procentsatser. Du kan i grunden visa information om försäljning, intäkter, vinst och övergripande prestanda.

 

Mappväxeldata ikon pack slide

Mapputrustningen är en väldigt användbar ikon när du vill presentera analysprocessen för en stor dataset samt att markera andra aspekter. Varje ledning kräver en välutvecklad analys av dess data och du kan vara säker på att den här mallen gör att du effektivt kan genomföra detaljerad analys. På grund av sin enkelhet kommer det lätt att förstås av någon publik.

 

Hänglås Data Icon Pack Slide

Med hjälp av hänglåsikonen kan du ange att uppgifterna är privata och säkra. Detta är särskilt viktigt om uppgifterna är mycket konfidentiella och det kan inte delas med någon. Publiken kommer att veta att uppgifterna är tillförlitliga och därmed pålitliga.

Datamikens mall ger dig möjlighet att visa värdefull data visuellt

Företag tenderar att ha mycket data och det gör att de kan presentera stora databaser i en enda presentation.

Hela presentationen kommer att vara enkel och professionell samtidigt

Det kommer att vara mycket förståeligt för publiken och de kommer att vara förlovade genom hela presentationen.

Du kommer med framgång att presentera analysprocessen

Det är lämpligt att genomföra en detaljerad analys som ledningen kan använda den för vidare verksamhet.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish