<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Science icon illustrations

Vetenskap ikon mall pack

Antal bilder: 3

Denna Science Icon Pack är utformad för att passa behoven hos alla vetenskapliga projekt. Det kan skräddarsys för att passa alla presentationer som kräver lite mer expertkunskaper, men samtidigt kan det lätt förstås av någon publik. Det finns många ikoner som kommer att bidra till en visuell presentation och låter dig förenkla komplexa dataset.

Mallpaket som består av vetenskapliga ikoner

Laboratorietillförsel vetenskap ikon pack slide

Dessa ikoner ger dig möjlighet att presentera utvecklingen inom vetenskapliga och farmaceutiska områdena. Det kan skräddarsys för att passa många företags behov som fungerar i industrier där det finns behov av sådana varor. Du kan använda den för att presentera lansering av nya produkter, data om inköp av varor och för att visa den övergripande tillverkningsprocessen för vissa produkter.

Lightbulb Science Icon Pack Slide

Detta är lämpligt när nya idéer måste överblickas och tas till liv. Det är bra för brainstorming några förbättringar som måste göras, och för att besluta om utveckling av nya projekt. Bildskärmen kommer att hålla publiken mycket engagerad och kommer att bidra till en interaktiv miljö.

Examen cap science icon pack slide

Examensbeviset kan referera till den kompetensgrad som anställda behöver ha. Det kan symbolisera utbildningsnivåer och kunskapsnivå som krävs av företaget och projekten. Den kan användas för att presentera nuvarande medarbetares kunskaper eller för att beskriva vad som förväntas av framtida anställda vad gäller deras universitetsgrader.

Mallen är utformad för att passa behoven hos alla vetenskapliga projekt

På grund av sin enkla design blir det begripligt för alla publik.

Det är mycket professionellt med en elegant och minimalistisk design

Dessutom använder den en hel del infographics som kommer att förenkla eventuella komplexa data.

Mallen kan användas för att visa viss utveckling på vetenskapliga och farmaceutiska områden.

Det kan användas för att presentera företagets nyckelaktiviteter, till exempel lansering av nya produkter, inköp av varor och övergripande tillverkningsprocess.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish