<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Tropical Theme Thank You slide

Tack för att du släpper PowerPoint-mallen

Antal bilder: 10

Det finns inget mer imponerande än att ha en spektakulär avslutning på presentationen. Det är en allmänt accepterad regel med tummen för att uttrycka tacksamhet för din publik för att göra tid att lyssna på din presentation. Denna mall har ett stort antal "Tack" bilder som du kan välja mellan och du kan skräddarsy det till ditt tal.

Gratis PowerPoint-mall för Tack Slide

Tack Professional Slide

Om din presentation är av affärskaraktär rekommenderar vi starkt att du använder den här bilden. Det har en seriös, men en professionell design som kommer att betona vikten av presentationen. Du kan också initiera en ytterligare diskussion med publiken och utveckla ämnen för ett annat möte. De kommer att respektera din insats och vill höra mer från dig.

 

Tack nuvarande Slide

Denna samtida bild är bra om du vill kommunicera med en yngre publik på ett mer kreativt sätt. Du kommer att hålla dem intresserade fram till slutet av presentationen och motivera dem att bidra med sina åsikter om det underliggande ämnet.

 

Tack Minimalistisk Slide

Den här bilden är lämplig för någon form av presentation. Oavsett om det är en professionell en eller mindre formell, kommer den här minimalistiska bilden att vara tilltalande för alla publik. Dina aktieägare och chefer kommer att uppskatta dess enkelhet och den yngre befolkningen kommer att hitta den mycket omfattande.

Att ha det perfekta "Tack" glid i slutet kan vara en "spelväxlare"

Att uttrycka tacksamhet har aldrig varit mer spektakulärt.

Att ha ett professionellt "Tack" -glaset kommer att betona vikten av din presentation

Det låter dig engagera dig i en seriös diskussion med din publik.

Den minimalistiska "Tack" är den perfekta passformen för varje presentation

Det är tilltalande för varje publik, oavsett deras kompetenser.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish