<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
world globe in four segments point

World Globe PowerPoint-mall

Antal bilder: 10

Globala interaktioner blir allt vanligare när vi går vidare i digital ålder. Oavsett om det är företag eller fritid, tillåter framstegen inom kommunikationsindustrin att vi pratar med någon från andra sidan världen i realtid. När ditt företag är verksamt i flera länder kan det här glidpaketet vara mycket användbart för att identifiera nyckelmarknader, trender och demografi.

Gratis PowerPoint-mall för World Globe Presentation

Nyckeldemografi efter regiondia

Identifiera din måldemografi med den här snabba och enkla bilden. Visa detaljer om din kundbas genom att definiera ditt önskade område och distribuera klienterna baserat på dina valda egenskaper. Alla demografi är olika och är medvetna om sitt beteende och tendenser kan ge dig bättre marknadsföring av ditt företag eller produkter.

 

Strategiska punkter Slide

Kartlägga de strategiska punkterna från hela världen på ett mycket tydligt och visuellt sätt. Oavsett om det är distributionscenter eller tillverkningscentra, har varje plats olika starka och svaga punkter som kan användas så effektivt som möjligt.

 

Marknadsandel

Se hur varje operationscenter världen över utför och hur mycket av marknadsandelen de äger på sina respektive platser. Du kan enkelt göra jämförelser för att identifiera svaga och starka punkter för varje gren. Denna bild ger en enkel visualisering av det område du behöver analysera och du kan ge tillräckliga kommentarer till var och en.

Att använda världskartor för att presentera globala platser är lika effektivt som det blir

Spara tid och energi genom att använda dessa korta och tydliga kartor som lätt kan läsas och förstås.

Visa demografiken i dina verksamhetsländer

Att identifiera målgruppen för dina tjänster eller produkter är en viktig del för att säkerställa att kundbasen nås effektivt.

Planera för framtida expansionsplaner

Efter en analys skapar du snabbt de bästa alternativen för att expandera ditt företag till nya områden, länder eller kontinenter.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish