<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Android Mobile Presentation

Android mobil presentation mall pack

Antal bilder: 3

Idag är smarta telefoner en oundviklig del av vårt vardagliga liv. På grund av detta designar många företag olika applikationer och programvara för dem. Denna speciella mall är utformad för Android-utvecklarna. Om ditt företag är verksamt i den branschen, är den här mallen den rätta för dig. Den visar en fin och elegant design med mycket infographics som kommer att hålla publiken engagerad.

Android Mobilmallar

Mobile Pack med Android Slide

Den första bilden kan användas för en kort introduktion av ditt företags verksamhet. Du kan kortfattat beskriva eventuella Android-lösningar. Du kan också beskriva vissa mål och göra jämförelser. Det finns gott om plats för extra text och du kan också lägga till bilder för att göra en ännu mer bekväm presentation.

Kvalitet och säker Smartphone Slide

Den här bilden är utmärkt för att beskriva funktionerna i din produkt. Du kan beskriva dess funktioner och fördelar som den har jämfört med andra produkter på marknaden. Det är viktigt att beskriva dess kvalitets- och integritetsfunktioner och vilka fördelar den kommer att ha för den potentiella kunden.

Nu tillgänglig för mobil bildspel

Det här är användbart om du går in i smarttelefonindustrin med en befintlig produkt. Om du inte hittills har en mobilapplikation så är det här rätt bild för att marknadsföra din nya prestation. Du kan beskriva de nödvändiga stegen och möjligheterna i samband med din nya applansering. Designen är mycket professionell och tilltalande för många investerare och kunder.

Stor mall för Android-relaterade applikationer och programvarupresentationer

Eftersom smartphones är en oundviklig del av våra liv, är den här mallen lämplig för alla Android-utvecklare för att hjälpa dem att skapa bättre programvara.

Professionell och elegant design som framgångsrikt riktar sig till investerare och kunder

Mallen är mycket visuell och kommer att hålla publiken engagerad i hela presentationen.

Du kan presentera olika lösningar och spåra företagets övergripande framsteg

Du kan använda mallen för att presentera företagets övergripande prestanda och göra jämförelser.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish