<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Digital Marketing Presentation Slides

Presentationsmallar för digital marknadsföring

Antal bilder: 3

De säger att en produkt är värt ingenting utan den perfekta marknadsföringsstrategin. Du kan ha en högkvalitativ produkt, men om den inte annonseras korrekt kan det vara ett totalt fel. Därför kommer den här mallen att göra det möjligt för ditt företag att skapa den perfekta digitala marknadsföringsstrategin. Numera är digital marknadsföring en oundviklig del av företagets framgång. På grund av det är din presentation mycket värdefull och kan enkelt uppdateras för att passa dina företags behov och krav.

Digital marknadsföring mallar

Social media marknadsföring bild

Social Media Marketing är förmodligen det mest framgångsrika alternativet för marknadsföring. Det är också ganska billigare än traditionell marknadsföring. Med denna mall kan du enkelt beskriva alla sociala medier som du ska använda för att uppnå dina mål. Den mest använda och troligtvis den mest framgångsrika är YouTube, Facebook, Instagram, Twitter och Pinterest.

Seo slide

Sökmotoroptimering är den mest värdefulla processen som ingår i den digitala marknadsföringen. Det är processen som maximerar antalet besökare på en viss webbplats. Som en konsekvens kommer webbplatsen att visas högst upp i listan med resultat och du kommer att få mer popularitet. Genom att locka fler visningar kan du framgångsrikt marknadsföra ditt varumärke.

Digital Marketing Ending Slide

Den sista bilden har ett snyggt utseende och det är utformat för att passa alla företags behov. Du kan använda den för att återanvända de slutliga aktiviteterna och resultaten av den digitala marknadsföringsstrategin. Du kan beskriva de sociala medier som du ska använda för att annonsera och prognostisera det slutliga resultatet av den genomförda strategin.

Mallen är mycket professionell och anpassningsbar till företagets behov

Med sin raka design kan du se till att skapa en framgångsrik presentation med perfekt skräddarsydd marknadsföringsstrategi.

Social Media Marketing är det mest använda sättet att marknadsföra nuförtiden

Den här bilden är en utmärkt plats för att beskriva de sociala medierna du ska använda, till exempel Facebook, YouTube och etc.

SEO spelar en stor roll för att locka besökare och bli populärare

Sökmotoroptimering har en stor roll i digitalmarknadsföring och det kommer att göra det möjligt för dig att framgångsrikt marknadsföra ditt varumärke.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish