<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Försäljningsrapport Slide

Allmänna försäljningsskivor mallar

Antal bilder: 3

Varje företag har etablerat vissa försäljningsmål och har därför utvecklat en försäljningsstrategi för att uppnå detta. Den här mallen gör att du enkelt kan beskriva all försäljningsrelaterad statistik och noggrant bestämma varje åtgärd som företaget ska genomföra. Du kan också enkelt följa försäljningsutvecklingen och göra jämförelser med förra årets prestanda. Mallens övergripande design är verkligen kreativ och kommer att bidra till en framgångsrik presentation.

Allmänna försäljningsglasögon

Försäljningsrapport Slide

Försäljningsrapporten skapas vanligen internt i företaget och måste tillhandahålla korta uppdaterade nummer till investerare och chefer. Med denna mall kan du enkelt presentera företagets prestanda med hjälp av ett cirkeldiagram och ett dataflöde. Du kan visa kvartalsvisa försäljningen eller bestämma olika försäljningsaktiviteter som ger de högsta intäkterna.

Försäljningen måste ... Skjut

Med den här bilden kan du bestämma hur försäljningen ska vara generellt. Det finns många olika försäljningsstrategier som företaget kan genomföra, och därför måste du noga bestämma det bästa för dig. Du kan rikta små nischer och göra riktigt spännande försäljningsställen för att locka till många kunder.

Försäljningsförmåga Slide

Din försäljning kommer inte att bli framgångsrik om du inte har rätt personer att få det att hända. Därför måste du beskriva vilka färdigheter du behöver för att uppnå dina försäljningsmål. Det är också fördelaktigt att prisa dina säljare och ge dem kredit för företagets goda resultat. Genom att göra det kommer du även att motivera dem för att uppnå bättre resultat.

En professionell mall för att framgångsrikt presentera försäljningsmål och försäljningsstrategier

Du kan enkelt följa försäljningsutvecklingen och göra jämförelser med förra årets prestanda.

Enkel att skapa en kort och aktuell försäljningsrapport som passar alla publik

Du kommer att kunna presentera försäljningsaktiviteter som ger de högsta intäkterna.

Bra för att lova medarbetare och motivera dem för framtida framgångar

Att beskriva de nödvändiga försäljningskunskaperna och medarbetarna är mycket fördelaktigt för företagets framtid.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish