<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Generic Text Slides

Skrifter för generella textrutor

Antal bilder: 3

Nummer och grafer är ett bra sätt att göra minnesvärda presentationer och det är därför som investerare och chefer älskar dem. Det finns dock tider när du måste skapa presentationer bestod av mycket text. Eftersom texten kan vara en oundviklig del är denna mall utformad för att göra presentationen mer engagerande och kreativ. Designen är verkligen professionell och låter dig leverera en interaktiv presentation som din publik kommer att minnas om.

Presentationsmall med inriktning på Text

Generisk text Årliga händelser Slide

När du har mycket information att dela och när huvuddelen av det är vanlig text kan kategorisering av data vara mycket användbar. Du kan använda den här bilden för att beskriva viktiga händelser som hände under de senaste åren för att skapa en bra tidslinje. Det är också användbart för att visa företagets prestanda under de senaste åren.

Generiska textteammedlemmar glida

Inte ett enda företag lyckas utan rätt personer i organisationen. Du kan representera dina framgångsrika lag och prisa dem för deras prestationer. Du kan separat introducera ledaren och gruppmedlemmarna till publiken. Det finns också tillräckligt med utrymme för att ge viktig information om sina uppgifter och till och med inkludera en kort bio.

Generisk textområdeskarta Slide

Du kan också försöka konvertera alla data du kan ha i ett områdesschema. Detta diagram är användbart för att jämföra prestanda för olika segment och hur de kompletterar hela. Denna bild är en av de mest visuella i mallen och du kommer att kunna lämna ett bra intryck på publiken.

Skapa minnesvärda textpresentationer med denna kreativt utformade mall

Även om det kommer att finnas mycket text som ingår i presentationen, blir det slutliga resultatet ganska engagerande och kreativt.

Presentation av information genom att kategorisera den enligt tidpunkten för förekomsten

Du kan beskriva viktiga händelser som hände under de senaste åren.

Mallen ger dig möjlighet att presentera företagets anställda och berömma dem för deras prestationer

Det finns gott om plats för att ge viktig information om sitt ansvar och deras bidrag till organisationen.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish