<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Investor Relations Presentation Slides

Presentationsmall för investerarrelationer

Antal bilder: 3

Denna mall kan tjäna varje entreprenör där ute. Den är lämplig för pitching till investerare samt för att presentera vital statistik. Du kan enkelt kommunicera nyckeltal och andra viktiga data. Du kan använda den för att introducera investerarna med företagets möjligheter och utmaningar. Du kan också enkelt spåra framsteg. Den övergripande mallen är ganska professionell och kommer att hålla publiken engagerad.

Powerpoint Investor Relations

Investor Relations Inledning Slide

I början av presentationen kan du introducera investerarna med företagets resultat för tillfället. Du kan visa intäkterna, vinsten och eventuella relaterade kostnader. Du kan också nämna hur mycket ytterligare pengar du måste höja. Bilden är verkligen enkel och kan enkelt redigeras. Du kan uppdatera det när som helst med relevanta uppgifter om ditt företag. Lägga till bilder, symboler och jämn kartor har aldrig varit enklare.a

Investeringsstrategi Slide

Det här är den del där du utarbetar hur ditt företag ska göra vinst. Om du producerar / säljer en viss produkt kan du beskriva alla steg i produktions- och försäljnings processen. Det finns gott om plats för att beskriva produkten, dess leverans-, transport- och annonseringsstrategi. Bildgalleriet är mycket visuellt, så att du enkelt kan fånga investerarens uppmärksamhet.

Företagets strategi Slide

Varje företag har sitt eget uppdrag, vision, mål och strategi. När du presenterar framför investerare är det verkligen viktigt att presentera dem med dina huvudmål. De behöver veta i vilken bransch du driver, vad du försöker uppnå och hur du ska uppnå det.

En professionell mall som kan användas för att hugga idéer till investerare

Du kan använda den för att framgångsrikt presentera de möjligheter och utmaningar som är kopplade till affärsidén.

Mallen har en snygg design för att presentera produkten och dess annonseringsstrategi

Att presentera produkten och dess leverans-, transport- och reklamstrategi har aldrig varit enklare.

Du kan också integrera företagets strategi i allmänhet

Mallen gör att du kan skapa en fördjupad presentation om företagets nuvarande uppdrag, vision och mål.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish