<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Sales text slides

Textdisplayer Försäljningspresentationsmall

Antal bilder: 3

Den här försäljningsmallen hjälper dig enkelt att ställa in försäljningsmål och för att definiera försäljningsstrategier. Du kan enkelt följa försäljningsutvecklingen och bestämma vilka aktiviteter som ska vidtas för att ytterligare förbättra dem. Du kan också utveckla en försäljningsplan och bestämma hur mycket personal du behöver för att uppnå ditt önskade mål. Mallen är verkligen professionell och har en snygg design. Publiken kommer att vara helt förlovad i hela presentationen.

Salgsbaserad textdisplaymall

Försäljning Text Slide

Detta är den första bilden i mallen och det är användbart för att göra en kort introduktion till dina försäljningsaktiviteter. Du kan kort beskriva de nyckelprodukter eller aktiviteter som genererar de högsta intäkterna. Du kan också nämna de personer som bidrar mest till försäljningsintäkterna och vad är de allmänna försäljningskostnaderna.

Försäljningstextkolumner Skjut

Den här bilden är utmärkt för att beskriva vissa steg i hela försäljningen. Du kan beskriva hur och genom vilka kanaler du planerar att sälja dina produkter / tjänster. Du kan också förklara vilken anställd som är ansvarig för vilken uppgift. Det är bra att skapa vissa milstolpar och allt som är kopplat till dem.

Försäljningstekst och bild

Den sista bilden är bra för att återta historien hittills. Du kan redogöra för var företaget står just nu i försäljningen och mot var det går. Du kan beskriva vad som måste förbättras och hur du ska förbättra det. Dessutom är det enkelt att lägga till bilder och redigera data, och din presentation kommer alltid att vara aktuell.

Du kan enkelt ange försäljningsmål och försäljningsstrategier med hjälp av denna mall

Du kan också följa framstegen och du kan bestämma alla aktiviteter som är relaterade till försäljningsframgången.

Mallen är bra för att prisa säljare och för att delegera försäljningsuppgifter

Du kan ansluta personalen med vissa milstolpar och bestämma tidsfristerna för uppdragets prestationer.

Noggrann beskrivning av hela säljprocessen för tillfället och hur du kan förbättra den ytterligare

Mallen är utmärkt för att beskriva utmaningar och hur du kommer att övervinna dem.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish