<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />

Ofte stillet
spørgsmål

24 Slides.com Template Hub

Tjek de mest stillede spørgsmål nedenfor:

24 Slides Template Hub er et bibliotek med high impact PowerPoint skabeloner. Medlemmer kan downloade skabeloner og tilpasse dem, importere data til dem og genbrug dem som de passer. Biblioteket er en udvidelse af 24 Slides 'brugerdefineret præsentationsdesign service.
For at sikre, at præsentationsskabeloner ikke er offentlige og derfor overforbrugte, begrænser vi det kun til medlemmer. Vi tillader dog (og anbefaler) medlemmer at invitere venner og kolleger. Dette giver os mulighed for at vokse og skabe eksponering, samtidig med at folk får mulighed for at invitere venner og kolleger til også at bruge biblioteket.
Desværre skal du sende en invitation via e-mail.
Vi inkluderer skabeloner, der falder ind i lægemidler, ledelse, rådgivning, detailhandel, SaaS, finansiering og mange flere. Disse er high impact skabeloner med flere dias i hver skabelon og nogle animerede skabeloner. Alt kan nemt tilpasses i PowerPoint, Keynote of Google Slides og mange er forbundet til datablade, der kan redigeres i Excel.
Vi ønsker at vokse vores samfund, men vi ønsker at sikre, at vi holder det begrænset også. Vi mener, at dette er et bibliotek med høj værdi, og at det er noget, du føler, at du kan dele med dine venner og kolleger, idet du ved, at de vil drage fordel af det. På den måde opbygger vi eksponering, samtidig med at du og dit netværk leverer skræddersyede skabeloner med høj ydeevne.
Måske. Men lige nu kan vi kun se en endelig del af det på grund af lysets endelige hastighed. Fra begyndelsen af ​​universet ekspanderer lyset, og vi kan kun se de dele af lys, der har rejst gennem tiden for at nå os. Dette betyder (i teorien) vi kan se et sfærisk univers med en radius på ca. 47 milliard lysår. Cool, ikke?
DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish